12/05/2022 作者 admin 关闭

Sanmenxia Yellow River Wetland: Swan komt binnenkort

Sanmenxia Yellow River Wetland: Swan komt binnenkort

    Onlangs, in de Yellow River Wetlands in Sanmenxia, ??de provincie Henan, zijn meer dan 5.000 witte zwanen als volgt, en het Swan-meer is levendig.

Zhang Mingyun Photo, Zhengzhou, 15 november (Reporter Wang Yuxing) Na de winter keerde het weer geleidelijk koud, in de Yellow River Wetlands in Sanmenxia, ??de provincie Henan, meer dan 5.000 witte zwanen, Swan Lake is levendig. In Sanmenxia Yellow River Wetland Park, zijn sommige van de zwanen stijgen, wat lage hoogte zweeft, sommige in de wind en golven opstijgen, wat waterdicht landde, wat spelen, wat mompelen, plezier.

  In de afgelopen jaren is Sanmenxia geel rivier wetland sterk beschermd en de ecologische omgeving is sterk verbeterd, en het landschap is mooi langs de gele gang en bezoekers zijn geweven. Vanwege de komst van grote zwanen kwamen bezoekers en fotografen uit het hele land een na de andere, en het wetland van Sanmenxia Yellow River werd een harmonieus huis van mensen en dieren.

    Onlangs, in de Yellow River Wetlands in Sanmenxia, ??de provincie Henan, zijn meer dan 5.000 witte zwanen als volgt, en het Swan-meer is levendig.

Zhang Mingyun onlangs, in de Yellow River-wetlands in Sanmenxia, ??de provincie Henan, meer dan 5.000 witte zwanen, en het Swan Lake is levendig. Zhang Mingyun onlangs, in de Yellow River-wetlands in Sanmenxia, ??de provincie Henan, meer dan 5.000 witte zwanen, en het Swan Lake is levendig. Zhang Mingyun onlangs, in de Yellow River-wetlands in Sanmenxia, ??de provincie Henan, meer dan 5.000 witte zwanen, en het Swan Lake is levendig.

Zhang Mingyun onlangs, in de Yellow River-wetlands in Sanmenxia, ??de provincie Henan, meer dan 5.000 witte zwanen, en het Swan Lake is levendig.

Zhang Mingyun onlangs, in de Yellow River-wetlands in Sanmenxia, ??de provincie Henan, meer dan 5.000 witte zwanen, en het Swan Lake is levendig. Zhang Mingyun onlangs, in de Yellow River-wetlands in Sanmenxia, ??de provincie Henan, meer dan 5.000 witte zwanen, en het Swan Lake is levendig. Zhang Mingyun onlangs, in de Yellow River-wetlands in Sanmenxia, ??de provincie Henan, meer dan 5.000 witte zwanen, en het Swan Lake is levendig. Zhang Mingyun foto.